top of page

Time To Travel Group

Public·26 members

Каталог платтів та трикотажу 25 Union

Хочу знайти український бренд жіночого одягу, де можна переглянути весь каталог без додаткових платформ. Мене цікавлять сукні та светри, які підійдуть для щоденного гардероба. Часто стикаюся з тим, що асортимент розкиданий по різних сторінках, і складно скласти повну картину. Для мене важливо бачити чіткий поділ на категорії та наявність опису матеріалів. Також звертаю увагу на сторінку про бренд, бо цікаво дізнатися більше про його історію. Не менш важливі відгуки покупців, адже вони допомагають краще зрозуміти якість речей. Якщо хтось уже переглядав повний каталог конкретного бренду, поділіться своїм досвідом.

7 Views
Madina Tarin
Madina Tarin
yesterday

Я переглядала асортимент саме через https://25union.com.ua/, коли шукала нову сукню з трикотажу. На сайті є окремі категорії з платтями та светрами, що дозволяє швидко знайти потрібний тип одягу. У кожній моделі зазначений склад тканини, серед яких бавовна і віскоза, що було для мене важливим. Також є сторінка про бренд із інформацією про заснування у 2019 році та власне виробництво. Перед покупкою я уважно ознайомилася з відгуками покупців, щоб краще зрозуміти їхній досвід. Навігація досить проста, тому можна спокійно порівнювати фасони та обирати відповідний варіант. У результаті я змогла знайти модель, яка підійшла для повсякденного використання.

bottom of page